Известие

Collapse
No announcement yet.

вграждане на лупи алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
    някой пробвал ли е да сложи лупи и на дългите светлини?

знам че се слагат на късите принципно, но според мен фара ще изглежда доста ефектно с 4 лупи (като брера и 159)
    Аз имам същата идея,но искам да са в различен диаметър от лупите на късите и не съм исмислил от каква кола ще станат.Имам фарове от пунто,след 2002 г,но тези дето са за халогените на пунтото ми се виждат малки и блендата им май няма да свърши работа,затова още не съм отворил моите фарове.Като намеря лупи и за дългите ще ги слагам.
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Колеги аз искам да попитам има ли някой запознат със свалянето на фаровете на пълния фейслифт на 156, свали се бронята или има вариант без ?

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

• Сваля се не виждам как ще стане без тая операция, а и не е кой знае какво ..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
        Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

• Лупи

Вече на колата сложени
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Колеги, взех би ксенон, искам да го слагам на моята алфа, но много е голяма пластмасата и не влиза никак , вчера вече развалих единия рефлектор и го отрязах от горе на всичко...и става много грозно...ще ги ползвам само за късите и искам да си запазя реглажа от самият фар...дайте някъкъв съвет ..ето ги лупитe
            Alfa Romeo 156 2000 155hp A.K.A. Luigi

Comment

• [IMG] http://imageshack.us/photo/my-images...927731781.jpg/ [/IMG]

[IMG] http://imageshack.us/photo/my-images/20/6942498591.jpg/ [/IMG]

[IMG] http://imageshack.us/photo/my-images...993638505.jpg/ [/IMG]
              Virus Alfa

Comment

• Някой знае ли този магнит за биксенона в лупата отдолу ли трябва да се падне при монтажа ?
                Attached Files
                _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• не, отгоре е, като го дръпне това оформя резването на лъча като си на къси, като пуснеп дълги я вдига и свети нагоре и напред

Comment

• Колеги, като не сте сигурни не пишете да обърквате другите!
                    Преградата трябва да е ОТДОЛУ на лупата при монтажа.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Някой да знае какъв стандарт крушка е за тези би ксенон лупи, че нещо не мога да намеря такава да влезне вътре?
                      Attached Files
                      _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                      156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• нз точно колко Н се водеше , ама ония ден смених моята около 18+лв.
                        Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                        Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                        Alfa Romeo GT 1.8 TS
                        Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
                          Някой да знае какъв стандарт крушка е за тези би ксенон лупи, че нещо не мога да намеря такава да влезне вътре?
                          Колега мисля че са D1S или D2S
                          Last edited by pilota; d.m.y г., 02:34.
                          sigpic

Comment

• След ровене няколко дена из бг сайтовете за ксенон системи се оказа, че и дори тези които ги продават въпросните лупи не знаят с какви крушки са.Но аз намерих какво представляват, но ми искат по 40 лв за крушка,което няма как да стане.Ако са същите като тези ,колега vladeto_ да ми кажеш от къде ги взе, защото 18+ лв е по приемлива цена поне за мен.
                            Attached Files
                            _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                            156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Първоначално публикувано от pakumba Покажи съобщение
                              не, отгоре е, като го дръпне това оформя резването на лъча като си на къси, като пуснеп дълги я вдига и свети нагоре и напред
                              Точно така е както си го написал само че наопаки
                              Казвам го след горчив личен опит
                              Хубавото е че се усетих точно преди да залепя лупите
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

• http://www.facebook.com/avto.bim.bg

Comment

Working...
                                X